Διαφημίσεις Google Adwords

Τι κάνουμε


Δημιουργούμε με έξυπνο και επαγγελματικό τρόπο τη διαφημιστική σας καμπάνια στη Google ώστε να αξιοποιηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο το διαφημιστικό σας budget και να προσελκύσουμε τους υποψήφιους πελάτες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας.

Δημιουργία στρατηγικής

Ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης και δημιουργία του κατάλληλου διαφημιστικού πλάνου, με την επιλογή του κοινού στόχευσης και των κατάλληλων λέξεων - κλειδιά (keywords).

Σχεδιασμός διαφήμισης

Σχεδιασμός της καμπάνιας με κείμενο, εικόνα, βίντεο ή animation και ανακατεύθυνση της διαφήμισης στη κατάλληλα διαμορφωμένη σελίδα υποδοχής.

Διαχείριση καμπάνιας

Καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης της καμπάνιας, βελτιστοποίησή της με διορθωτικές ενέργειες και δημιουργία report μετά το πέρας των εργασιών.

Διαφημιστείτε τώρα με Google Adwords!

Είναι το διαφημιστικό πρόγραμμα της Google στο διαδίκτυο με σκοπό την προώθηση ιστοσελίδων με διαφημίσεις επί πληρωμή. Δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να προσεγγίζουν νέους πελάτες και να αναπτύσσονται.

Όταν κάποιος χρήστης κάνει αναζήτηση στη Google, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που έχουμε ορίσει, τότε η διαφήμισή μας εμφανίζεται είτε στο πάνω ή στο πλαϊνό μέρος της σελίδας αποτελεσμάτων.

  1. Ερευνούμε τον ανταγωνισμό και αναλύουμε τις επιθυμητές λέξεις – κλειδιά.
  2. Επιλέγουμε τα διαφημιστικά κείμενα και σχεδιάζουμε τα διαφημιστικά banner κειμένου, εικόνας, πολυμέσων.
  3. Δημιουργούμε λογαριασμό στο Google Adwords, όπου και υλοποιούμε τη διαφημιστική καμπάνια adwords.
  4. Παρακολουθούμε καθημερινά και βελτιστοποιούμε τη διαφήμιση, κατανέμοντας αποδοτικά το budget.
  5. Αποστέλουμε τα στατιστικά στοιχεία της διαφήμισης Adwords.

Η διαφημιστική καμπάνια μπορεί να έχει σαν στόχο :

Την αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιατρική ιστοσελίδα σας.
Την πραγματοποίηση ενεργειών στον ιστότοπό σας (π.χ. εγγραφή σε Newsletter)
Την τηλεφωνική κλήση στο ιατρείο σας.
Την εγκατάσταση της εφαρμογής σας.

Η διαφήμιση μέσω Google Adwords εμφανίζεται στους υποψήφιους πελάτες, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στη μηχανή αναζήτησης της Google, ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες που παρέχετε.

Η χρέωση ακολουθεί το μοντέλο PPC (Pay Per Click), δηλαδή πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

Μέσω του Remarketing, δίνεται η δυνατότητα επαναπροβολής της διαφήμισης (διαφοροποιημένης), σε χρήστες που έχουν ήδη επισκεφθεί το ιατρικό website σας, παρέχοντας μια δεύτερη ευκαιρία να μετατραπούν σε πελάτες.

Τα αποτελέσματα της κάθε διαφήμισης Google είναι απολύτως μετρήσιμα.

ΓΙΑΤΙ GOOGLE

Η Google είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου στον κόσμο, εξυπηρετώντας πάνω από 2 εκατ. αναζητήσεις κάθε δευτερόλεπτο!


Διαφημίσεις Facebook

Τι κάνουμε


Η διαφήμιση στο Facebook δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται την κατάλληλη προσέγγιση προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη μικρότερη δυνατή επένδυση.

Προπαρασκευαστικές ενέργειες

Ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης τόσο στη σελίδα Facebook όσο και στην ιατρική ιστοσελίδα και δημιουργία διορθωτικών ενεργειών.

Σχεδιασμός καμπάνιας

Επιλογή του τύπου διαφήμισης, ορισμός του κοινού - στόχευσης (target group) με βάση τα δημογραφικά στοιχεία και τα ενδιαφέροντα και δημιουργία των διαφημιστικών μηνυμάτων.

Διαχείριση καμπάνιας

Καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης της καμπάνιας, βελτιστοποίησή της με διορθωτικές ενέργειες και δημιουργία report μετά το πέρας των εργασιών.

Διαφημιστείτε τώρα στο Facebook!

Η πλατφόρμα διαφήμισης του Facebook παρέχει όλα τα εργαλεία για την σωστή & στοχευμένη διαφήμιση στις σελίδες του, με σκοπό είτε την αύξηση των Likes της σελίδας σας, είτε την αύξηση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας.

  1. Επιλέγουμε τον τύπο διαφήμισης, αναλόγως του επιθυμητού στόχου (Like στη σελίδα, επίσκεψη στον ιστότοπο, προώθηση ενός άρθρου).
  2. Δημιουργούμε το εικαστικό της διαφήμισης με τα ανάλογα διαφημιστικά μηνύματα.
  3. Ορίζουμε το στοχευμένο κοινό μας (target group) βάσει τοποθεσίας, ηλικίας, ενδιαφερόντων κ.ά.
  4. Ορίζουμε το budget.

Η διαφημιστική καμπάνια μπορεί να έχει σαν στόχο :

Την αύξηση του αριθμού των Likes στην σελίδα σας στο Facebook.
Την αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιατρική ιστοσελίδα σας.
Την προώθηση ενός εκπτωτικού κουπονιού ή μιας προσφοράς του ιατρείου σας.

Η διαφήμιση στο Facebook είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο τόσο για την αύξηση της αναγνωρισιμότητάς σας, όσο και για την αύξηση των πιθανών πελατών σας.

Η επισκεψιμότητα του Facebook είναι υψηλότερη από το Google!

Έχει αρκετά χαμηλότερο κόστος διαφήμισης συγκρτικά με άλλα μέσα στο διαδίκτυο.

Το κοινό στο οποίο απευθύνεται κάθε διαφήμιση Facebook είναι απόλυτα στοχευμένο.

Τα αποτελέσματα της κάθε διαφήμισης Facebook είναι απολύτως μετρήσιμα.

ΓΙΑΤΙ FACEBOOK

Το Facebook είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα, αριθμώντας πάνω από 5.000.000 λογαριασμούς.


prowthisi-istoselidwn-seo

Προώθηση ιστοσελίδας με SEO

Τι κάνουμε


Βελτιστοποιούμε τη δομή και το περιεχόμενο της ιατρικής ιστοσελίδας σας, ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google). Στόχος είναι η υψηλότερη κατάταξη της ιστοσελίδας, που οδηγεί σε αύξηση της επισκεψιμότητάς της.

Αναζήτηση keywords

Έρευνα, ανάλυση και επιλογή των κατάλληλων λέξεων - κλειδιά (keywords) που ταιριάζουν στις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες σας, με σκοπό την προσέλκυση του στοχευμένου κοινού στο website.

Ανάλυση ανταγωνισμού

Ανάλυση του ανταγωνισμού πάνω στις λέξεις – κλειδιά που έχουμε συλλέξει, ώστε να επιλέξουμε τις πιο κατάλληλες, αλλά με τον μικρότερο δυνατό ανταγωνισμό.

Βελτίωση περιεχομένου

Επεξεργασία της σχεδίασης των σελίδων, των τίτλων, των Meta tags και της γενικότερης διάταξης της ιατρικής ιστοσελίδας ώστε να γίνει περισσότερο "φιλική" στις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly).

Προωθείστε την ιατρική σας ιστοσελίδα!

Με δύο λόγια είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την αύξηση των επισκεπτών από τις μηχανές αναζήτησης (πχ Google). Ουσιαστικά το Seo χωρίζεται σε 2 μέρη: On-Site και Off-Site

Περιλαμβάνει όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε μια ιστοσελίδα, ώστε να γίνει πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και τους χρήστες. Επιγραμματικές ενέργειες είναι:
Η δημιουργία πλούσιου περιεχομένου βασισμένο σε συγκεκριμένες λέξεις – κλειδιά.
Οι τίτλοι και οι περιγραφές σελίδων.
Ο χρόνος φόρτωσης της σελίδας, και πολλά άλλα.

Περιλαμβάνει τις διαδικασίες που ακολουθούνται με στόχο την αύξηση των links από άλλες ιστοσελίδες προς την δική μας (Link popularity, Link building).

Η επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας από τις μηχανές αναζήτησης φθάνει κοντά στο 70%!

Μέσω του SEO η ιστοσελίδα ανεβαίνει στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης και συνεπώς αυξάνεται η επισκεψιμότητά της, χωρίς ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας να είναι αναγκασμένος να ξοδεύει συνεχώς χρήματα σε διαφημίσεις.

Το κόστος βελτιστοποίησης μια ιστοσελίδας για εμφάνισή της στις πρώτες θέσεις εξαρτάται από τον ανταγωνισμό που υπάρχει για τη συγκεκριμένη φράση-κλειδί για την οποία γίνεται η βελτιστοποίηση.

ΓΙΑΤΙ SEO

Οι χρήστες του Internet σπάνια ψάχνουν μετά την 3η σελίδα αναζήτησης όταν αναζητούν μία υπηρεσία ή ένα προϊόν. Άρα αν μια ιστοσελίδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, εξασφαλίζεται μία μεγάλη εισροή επισκεπτών ή υποψήφιων πελατών.

Αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας

Μείωση του ποσοστού εξόδου από τη σελίδα

Αύξηση του μέσου χρόνου επίσκεψης

Αύξηση ανάγνωσης σελίδων