Τι κάνουμε


Αναπτύσσουμε και σχεδιάζουμε native mobile εφαρμογές για λειτουργικά Android και iOS, με στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένων και ποιοτικών λύσεων που θα προσφέρουν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες σας.

Custom design

Κάθε εφαρμογή είναι μοναδικά σχεδιασμένη ώστε να συνάδει με την εικόνα (branding) της επιχείρησης σας και να διατηρεί τα στοιχεία της εικαστικής τους ταυτότητας ανεξαρτήτως συσκευής.

Push notifications

Υποστηρίζουμε την αποστολή push notifications σε όλες τις συσκευές βάσει αυτόματων μηχανισμών που ενεργοποιούνται με τις επιλογές του χρήστη ή σύμφωνα με τον δικό σας χρονοπρογραμματισμό.

Στατιστικά χρήσης

Παράγουμε reports ανάλογα με τα στοιχεία χρήσης που θέλετε να παρακολουθείτε, όπως πόσες φορές ανοίχθηκε η εφαρμογή, αναγνώσεις άρθρων, πλήθος likes, προσθήκη στα favorites κ.α.

Πείτε μας για την εφαρμογή που θέλετε να δημιουργήσουμε!

Mobile Apps για συνέδρια


Δημιουργείστε για τα μέλη σας μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία της εκδήλωσης, ώστε να ενημερώνονται μέσω των συσκευών τους smartphone και tablet, για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, τους ομιλητές, τη θεματολογία και για λοιπές δραστηριότητες και πληροφορίες.

available-on-stores
events-mobile-apps