Τι κάνουμε


Δημιουργούμε με έξυπνο και επαγγελματικό τρόπο τη διαφημιστική σας καμπάνια στη Google ώστε να αξιοποιηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο το διαφημιστικό σας budget και να προσελκύσουμε τους υποψήφιους πελάτες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας.

Δημιουργία στρατηγικής

Ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης και δημιουργία του κατάλληλου διαφημιστικού πλάνου, με την επιλογή του κοινού στόχευσης και των κατάλληλων λέξεων - κλειδιά (keywords).

Σχεδιασμός διαφήμισης

Σχεδιασμός της καμπάνιας με κείμενο, εικόνα, βίντεο ή animation και ανακατεύθυνση της διαφήμισης στη κατάλληλα διαμορφωμένη σελίδα υποδοχής.

Διαχείριση καμπάνιας

Καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης της καμπάνιας, βελτιστοποίησή της με διορθωτικές ενέργειες και δημιουργία report μετά το πέρας των εργασιών.

Διαφημιστείτε τώρα με Google Adwords!

Είναι το διαφημιστικό πρόγραμμα της Google στο διαδίκτυο με σκοπό την προώθηση ιστοσελίδων με διαφημίσεις επί πληρωμή. Δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να προσεγγίζουν νέους πελάτες και να αναπτύσσονται.

Όταν κάποιος χρήστης κάνει αναζήτηση στη Google, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που έχουμε ορίσει, τότε η διαφήμισή μας εμφανίζεται είτε στο πάνω ή στο πλαϊνό μέρος της σελίδας αποτελεσμάτων.

  1. Ερευνούμε τον ανταγωνισμό και αναλύουμε τις επιθυμητές λέξεις – κλειδιά.
  2. Επιλέγουμε τα διαφημιστικά κείμενα και σχεδιάζουμε τα διαφημιστικά banner κειμένου, εικόνας, πολυμέσων.
  3. Δημιουργούμε λογαριασμό στο Google Adwords, όπου και υλοποιούμε τη διαφημιστική καμπάνια adwords.
  4. Παρακολουθούμε καθημερινά και βελτιστοποιούμε τη διαφήμιση, κατανέμοντας αποδοτικά το budget.
  5. Αποστέλουμε τα στατιστικά στοιχεία της διαφήμισης Adwords.

Η διαφημιστική καμπάνια μπορεί να έχει σαν στόχο :

Την αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιατρική ιστοσελίδα σας.
Την πραγματοποίηση ενεργειών στον ιστότοπό σας (π.χ. εγγραφή σε Newsletter)
Την τηλεφωνική κλήση στο ιατρείο σας.
Την εγκατάσταση της εφαρμογής σας.

Η διαφήμιση μέσω Google Adwords εμφανίζεται στους υποψήφιους πελάτες, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στη μηχανή αναζήτησης της Google, ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες που παρέχετε.

Η χρέωση ακολουθεί το μοντέλο PPC (Pay Per Click), δηλαδή πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

Μέσω του Remarketing, δίνεται η δυνατότητα επαναπροβολής της διαφήμισης (διαφοροποιημένης), σε χρήστες που έχουν ήδη επισκεφθεί το ιατρικό website σας, παρέχοντας μια δεύτερη ευκαιρία να μετατραπούν σε πελάτες.

Τα αποτελέσματα της κάθε διαφήμισης Google είναι απολύτως μετρήσιμα.

ΓΙΑΤΙ GOOGLE

Η Google είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου στον κόσμο, εξυπηρετώντας πάνω από 2 εκατ. αναζητήσεις κάθε δευτερόλεπτο!